| 1. |
dr hab. inż. Andrzej Baryga, prof. PŁ |
Kierownik Katedry Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechnika Łódzka, |
| 2. |
dr inż. Dariusz Górski |
Kierownik Terenowej Stacji Doświadczalnej w Toruniu Instytutu Ochrony Roślin - Państwowego Instytutu Badawczego w Poznaniu, |
| 3. |
dr hab. Stanisław Grześ prof. UPP |
Pracownik naukowy Katedry Agronomii na Wydziale Rolnictwa i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, |
| 4. |
mgr inż. Artur Majewski |
Dyrektor Departamentu Surowcowego Krajowej Grupy Spożywczej S.A. |
| 5. |
dr hab. Ewa Bożena Moliszewska, prof. UO |
Kierownik Katedry Mikrobiologii i Mykologii Instytutu Inżynierii Środowiska i Biotechnologii Uniwersytetu Opolskiego, |
| 6. |
dr hab. inż. Mirosław Nowakowski, prof. IHAR-PIB |
Kierownik Oddziału w Bydgoszczy Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowego Instytutu Badawczego w Radzikowie, |
| 7. |
Krzysztof Nykiel |
Prezes Zarządu Głównego Krajowego Związku Plantatorów Buraka Cukrowego w Warszawie, |
| 8. |
mgr inż. Mateusz Rzepka |
specjalista ds. surowcowych Pfeifer & Langen Polska S.A. |
| 9. |
mgr inż. Rafał Strachota |
Dyrektor Biura Zarządu Głównego Krajowego Związku Plantatorów Buraka Cukrowego, Warszawa |
| 10. |
prof. dr hab. Zdzisław Wyszyński |
Pracownik naukowy Katedry Agronomii Instytutu Rolnictwa Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. |